Emile Verhaerenlaan 24
Knokke-Zoute
Bel ons op:
+32 50 60 14 13

Vroeger en nu…

geschiedenis

De viswinkel werd gevestigd in 1936 in de Emile-Verhaerenlaan en aldus is Poissonnerie Irma, na meer dan 80 jaar, de vaste waarde in Knokke-Zoute voor heerlijke verse vis en zeevruchtenschotels. Wat ooit begon door de overgrootmoeder, die haar garnalen hier verkocht op een steekkar uit Heist, is uitgebloeid tot een welvarende en schitterende vishandel.

De zaak werd later verdergezet door haar dochter Lilianne en zoon Jean, gesteund door hun partners. De winkel in zijn huidige vorm werd op haar beurt verdergezet door Cathy Van Acker die sinds kort wordt bijgestaan door haar zoon Cédric Van Parys. Steeds staan ze garant voor de lekkerste visbereidingen, en dit steeds met de beste service, kwaliteit en topproducten.

Wanneer u toe bent aan een heerlijk stukje verse vis of zin heeft in een riante zeevruchtenschotel, dan bent u bij Poissonnerie Irma op het juiste adres. U kan er ook steeds terecht voor allerhande kreeft- en visbereidingen.

Met de dagelijks aanvoer van verse vis uit de Noordzee, kabeljauw uit Noorwegen en vis geselecteerd op kwaliteit rekeninghoudend met de seizoenen, brengt Poissonnerie Irma het beste uit de zee op uw bord.

De kreeften die in de leefbakken vertoeven zijn van oorsprong uit Canada maar volgens het seizoen aangevuld met Noorse of Oosterschelde kreeften.

In ons dagelijkse assortiment koop je verse oesters uit Yerseke, Gillardeau, St.-Jacobsvruchten uit de schelp, vongole en zo veel meer.

Heeft u liever wat handgesneden Schotse gerookte zalm of huisgemarineerde graved lax? Ook hiervoor kan u steeds bij ons terecht.

Wij bieden u een wereld aan van verse vis, visspecialiteiten en huisbereide, kant en klare maaltijden. Vier generaties ervaring staan garant voor de beste service en kwaliteit.

Vishandel - Traiteur

Poissonnerie Irma

Onze winkel is gelegen in het hartje van Knokke, in het Zoute.
Emile Verhaerenlaan 24, 8300 Knokke-Heist