Vroeger en nu…
geschiedenis
De zaak werd later verdergezet door haar dochter Lilianne en zoon Jean, gesteund door hun partners. De winkel in zijn huidige vorm bestaat sedert 1992 en werd overgenomen door kleindochter Cathy Van Acker. Met haar opleiding in de hotelschool Spermalie te Brugge, staat ze garant voor de lekkerste visbereidingen, en dit steeds met de beste service, kwaliteit en topproducten.

Onze bereidingen worden voor u verzorgd in ons atelier door Wael. In de keuken tref je er Carine, Bart en Ashu aan. Voor een goede service in de winkel, staan Cathy, Evelien en Radwan steeds tot uw dienst.
Wanneer u toe bent aan een heerlijk stukje verse vis of zin heeft in een riante zeevruchtenschotel, dan bent u bij Poissonnerie Irma op het juiste adres. U kan er ook steeds terecht voor allerhande kreeft- en visbereidingen.
Met de dagelijks aanvoer van verse vis uit de Noordzee, kabeljauw uit Noorwegen en vis geselecteerd op kwaliteit rekeninghoudend met de seizoenen, brengt Poissonnerie Irma het beste uit de zee op uw bord.
De kreeften die in de leefbakken vertoeven zijn van oorsprong uit Canada maar volgens het seizoen aangevuld met Noorse of Oosterschelde kreeften.
In ons dagelijkse assortiment koop je verse oesters uit Yerseke, Gillardeau, St.-Jacobsvruchten uit de schelp, vongolez en zo veel meer. Heeft u liever wat handgesneden schotse gerookte zalm of huisgemarineerde graved lachs? Ook hiervoor kan u steeds bij ons terecht.
Wij bieden u een wereld aan van verse vis, visspecialiteiten en huisbereide, kant en klare maaltijden. Vier generaties ervaring staan garant voor de beste service en kwaliteit.
Vishandel - Traiteur
Poissonnerie Irma
Emile Verhaerenlaan 24, 8300 Knokke-Heist